Jos, ehkä ja mahdollisesti

Okei, tiedän että just asetin tavoitepäiväksi ulosoton päättymiselle 15.02.2022. Mutta koska ainut hupi tässä tilanteessa on numeroiden pyörittely ja haaveilu siitä koska tämä päättyy, laskin että olisi mahdollista saada uo päättymään vuoden 2021 loppuun mennessä.

Uskomatonta mutta toihan tarkottaa, että se on mahdollista ENSI VUONNA ! 😳 Noin puolitoista vuotta, se kuulostaa jo niin upeelta. 

Vauva-haaveen suhteen on mun mielessä jo käynyt että sittenhän voisin käydä jo ensi kesänä ottamassa kierukan pois. Meillähän ei ole ollut tavoitteena saada etukäteen säästöön puskuria tai muuta sellaista, tavoite on ollut vaan päästä tilanteeseen jossa tulot ovat 100% käytettävissä, tällä hetkellä n. 40% menee velkoihin. Haluan vaan että velka ei jää roikkumaan kun äitiysloma toivottavasti joskus alkaa.

Blogin tilannetta oon myös miettinyt. Valitettavasti uskon että vaihdan osoitetta sitten kun lapsi-asiat on ajankohtaisia. Täällä aion ehdottomasti käydä velkajutut loppuun ja kuka tietää jos jatkan vielä säästöistä tai elämästä muuten. Ajatuksena on kuitenkin että raskausajan ja siitä eteenpäin blogissa olisin avoimesti minä itse ja sitä voisi seurata perhe ja ystävätkin, siksi en halua näitä aiheita samaan osoitteeseen. Kahden blogin päivittäminen samanaikaisesti on epärealistinen tavoite, kun nytkin on jäänyt jo vähälle yhden pitäminen aktiivisena.

Tällaisia ajatuksia perjantai-iltaan 😄 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Velkatilanne 09/22

Näkyikö lomarahat ulosoton lyhennyksissä?

Ulosotto ohi!! Velkatilanne 10.3.2022