Kuukauden hiljaisuus ja peli poikki-ohjelma

Siitä on tasan kuukausi kun oon viimeksi julkaissut täällä mitään. Kesä tuo mukanaan paljon kaikkea kivaa puuhaa enkä ole halunnut ottaa stressiä että pitäisi jotain kirjoittaa tänne. Mulla on kuitenkin ihan oikeeta kerrottavaa ja oon jännittänyt ja yrittänyt jäsennellä että mitä ja miten lähden lähestymään aihetta blogissa.

Varmaan puoli vuotta sitten hain peluurin ilmaiseen peli poikki-ohjelmaan. En edes muista mikä tilanne oli hakiessani, mutta varmasti se on ollut joku kerta kun on taas lähtenyt ihan käsistä ja oon pelannut satoja euroja. Kopioin peluurin sivuilta peli poikki-ohjelman infon: 


Tarjoamme kahdeksan viikon ohjelman, jossa tukenasi on oma terapeutti. Hoito koostuu oman opiskelun, tehtävien, keskustelufoorumin ja terapeutin kanssa käytävien puhelinkeskustelujen yhdistelmästä. Ohjelman aikana päätät haluatko pistää pelin poikki kokonaan vai laittaa sille rajat.



Ohjelmaan on aika pitkä jono, ja nyt kun sain tietää päässeeni tähän elokuussa alkavaan ryhmään, aloin jännittää tosi paljon. Sitten vasta tajusin että mun pitäisi omana itsenäni kertoa jollekkin tuntemattomalle terapeutille puhelimessa mun ongelmasta. Sen sanominen ääneen on muutenkin hankalaa. Voin kuvitella että jos aletaan tosissaan purkaa asioita niin aikamoiseksi itkuksi se varmaan menee.

En ole kertonut miehelleni hakeneeni tähän ohjelmaan, muutenkin tuntuu että miehelläni ei ole niinkään hajua että pelaan yhä. Joten kun terapeuttini oli yrittänyt ottaa yhteyttä, en voinut vastata ilman että olisin joutunut selittää miehelleni mistä on kyse. Tämä johti siihen että kynnys vastata puhelimeen ja ottaa paikka vastaan nousi. Viimein kuitenkin sain sovittua ensimmäisen soittoajan. Ekassa puhelussa ei vielä keskusteltu mun tilantesta mitään vaan käytiin läpi ylipäänsä ohjelmaa ja mimmosia juttuja siinä tulee vastaan. 

Jännitin tosi paljon terapeuttia että mimmonen tyyppi se on. Hän on ollut mukana peli poikki ohjelmassa alusta asti ja vaikutti ihan rennolta. Ensi viikolla meillä on ensimmäinen oikea keskusteluaika. Ohjelmasta saa myös lähteä koska vaan joten mennään päivä ja viikko kerrallaan. Oon kuitenkin tullut siihen tulokseen että mun omat yritykset lopettaa pelaaminen ei oo onnistunut ja tarviin apua jotta saan ongelman kuriin.

Katsotaan päivitänkö tästä jatkossa viikottain vai sillon kun siltä tuntuu.

Onko täällä ketään joka on käynyt ohjelman läpi tai tietää jonkun käyneen?

Kommentit

  1. Kävin tuon ohjelman läpi 8 vuotta sitten, muistan myös saman jännityksen ja ensimmäisillä puhelinkerroilla muistan itkeneeni ihan hervottomana. Jotenkin purkautui se kaikki mielen päältä, kun kerrankin juttelin jonkun kanssa, joka ymmärsi. Sain silloin ohjelmasta paljon tukea ja rohkaisua hoitaa velst ulosottoon ja pyrkiä työstämään peliongelmaa. En ehkä ollut tuolloin vielä valmis myöntämään ongelmaa ja päästämään irti peleistä. Nyt, kun aika on kypsä, tunnen että tuosta ohjelmasta on edelleen tukea ajatuksille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että siitä on tuntunut olleen hyötyä! Huomenna mulla eka oikea puhelu, päivitän varmaan sitten fiiliksiä tänne :)

      Poista
  2. Itsellä alkoi ohjelma tällä viikolla. Tein jo sivuilla olevat tehtävät ja sovin terapeutin kanssa ensimmäisen puheluajan ensi viikolle. Toivon, että tästä olisi paljon apua ! Ainakin terapeutti kuulosti mukavalle :) Mieheni tietää ohjelmasta mutta haluan hoitaa puhelut niin ettei hän kuule niiden sisältöä. Tsemppiä meille ohjelmaan ! 💪

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nyt jo poistunut ohjelmasta mutta toivottavasti siitä on sulle iso apu! Tsemppiä! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Velkatilanne 09/22

Näkyikö lomarahat ulosoton lyhennyksissä?

Huijari