Raskaustesti ja ehkäisyhöpinää

Saatoit huomata haasteen ostoksista että ostin tänään raskaustestin. Tein sen enkä ole raskaana. Ei olla myöskään yritetty ja mulla on hormonikierukka eli todennäköisyyskin on pieni. Teen raskaustestejä pari kertaa vuodessa jos olo on jotenkin erikoinen. Tänään tuli semmonen olo.

Nukuin 12tunnin yöunet, jonka jälkeen jaksoin olla hereillä noin 1,5h, ennen parin tunnin ”päiväunia”. Tän lisäksi mun rinnat on olleet arat jo lähes viikon. Vaikka meillä on ehkäisynä suht varma hormonikierukka, en voi olla varmistamatta asiaa. Osansa tässä on varmasti sillä, että salaa toivon olevani raskaana. Jos tulisin raskaaksi kierukasta huolimatta, saisin itseltäni vapaakortin unelmaani - ei tarvitsisikaan odottaa että velat on maksettu.

Hormonikierukka on laitettu mulle huhtikuussa 2015, eli sen alkuperäinen käyttöikä 5vuotta tulee parin kuukauden päästä täyteen. Kuitenkin nykytietojen mukaan käyttöikää on voitu pidentää seitsemään vuoteen. Pitää soittaa lääkäriin ja kysyä mitä suosittelevat.

Pitäisi myös alkaa miettiä siirrynkö kierukan jälkeen suun kautta otettavaan ehkäisyyn vai johonkin muuhun vaihtoehtoon. Kierukan käyttöä haluan kyllä jatkaa, mutta aikaisintaan ensimmäisen lapsen jälkeen, se on mielestäni pitkän ajan ratkaisu enkä usko että maltan enää odottaa kauaa. Jos mun tunteilta kysyttäisiin niin kierukan käyttöikä olisi tasan se 5vuotta ja sen jälkeen jätetään kaikki ehkäisy pois. Järki koittaa huutaa väliin että maksaisit ne velat nyt h**vettiin ensin.

Onko teillä kokemuksia kierukan käyttöiästä, muista ehkäisyistä tai raskautumisesta kierukasta huolimatta? Teettekö tekin vainoharhaisena pieni toive takaraivossa testejä vaikka raskauden mahdollisuus on hyvin pieni?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Velkatilanne 09/22

Näkyikö lomarahat ulosoton lyhennyksissä?

Huijari