Tuleeko hiljaa hyvä?

Velanmaksun into tuntuu vähenevän ja ahdistus lisääntyvän kun laskut painaa päälle ja tuntuu ettei rahat riittäneet tässäkään kuussa mihinkään, vaikka en edes maksanut velkoja. Ehkä pitäisi yrittää nyt olla miettimättä niitä, mutta kun niin kovasti haluaisin niistä eroon.

Alkutaipaleella muistan kun ajattelin että no onneksi tämä tapahtui mulle näin nuorena, joten kun saan velat maksettua, kaikki on vielä mahdollista ja elämä edessä. Nyt vaikka on mennyt vasta vähän yli 2 vuotta, tuntuu että tämä on ikuisuusprojekti. Loppuuko velka koskaan?

Velkatilanne päivitystä ei tullut nyt kuunvaihteessa, koska olen päättänyt siirtää sitä kuun puoliväliin. Koeajalla ollessani saan palkat kahdessa osassa, kuunvaihteessa kuukausipalkka, ja 15. päivä lisät, joten kuukauden palkka on kokonaisuudessaan maksettu vasta keskellä kuuta. Oletan ulosoton vievän molemmista maksuista osansa, jolloin niistä tulleet ulosottomaksutkin on nähtävissä kuun puolessavälissä.

Tällä hetkellä jännitän viekö vouti kaikki lisäni.. Kuukausipalkasta ei vielä mennyt mitään, ja mietinkin että jos huomaavat mun saaneen jo ”täyden tilin”, voisivatko viedä sitten kaikki? Eläinlääkäriin meni taas 200e, ja tilillä on loppukuun ajaksi saman verran jäljellä (kahdelle) joten kaikki olisi kyllä tarpeen 😳

Tähän mennessä kuukauden ainut velan lyhennys on ollut 50e maksusopimuksella perintään. Senkin olin unohtanut, mutta onneksi tuli muistutusviesti!

Viimeistään marraskuussa taas lyhenee ulosottokin.

<3

Kommentit

  1. Kyllä, kun saat kaikki maksettua, niin elämä on vielä edessä. Kaverillani juuri velat meni perintään. Toivon, että hän saa velat maksettua ja pystyy taas elää elämäänsä ilman velkaa. https://www.laatuperinta.fi/oikeudellinen-perinta

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Velkatilanne 09/22

Näkyikö lomarahat ulosoton lyhennyksissä?

Huijari