Työsopimus

Allekirjoitin eilen uuden työsopimuksen! Vielä en tiedä olenko itse työstä innoissani, mutta ainakin paikka on vakituinen ja kuukausipalkalla, eli velka jatkaa lyhenemistään. Syyskuun lopussa nähdään sitten että minkä verran. Jos ulosotto edes kerkeää ensimmäiseen palkkaan kiinni.

Onko kellään kokemusta, että huomaako uo uutta työpaikkaa ennen kuin sieltä maksetaan sinulle palkkaa? Kerkeän nyt kuitenkin kuukauden tehdä töitä ennen kuin saan ensimmäisen palkan.

Olen jo päättänyt, että jos ensimmäisestä palkasta ei mene ulosottoa, maksan jonkun pienen velan itse pois ja nautin niistä parista sadasta eurosta ylimääräistä mitä mulle sitten jäisi. Ja nauttimisella luultavasti tarkoitan että maksan jotain muita laskuja ilman ahdistusta että milläs sitten eletään loppu kuukausi :D

Perjantaina saan vielä palkkaa vanhasta firmasta. Se tulee kuitenkin olemaan pieni palkka, sillä olin lomalla kaksi viikkoa, ja lomarahat olen saanut jo aikaisemmin. Luultavasti en myöskään saa niin sanottua lopputiliä, sillä olen vielä 0h sopimuksella samassa firmassa. En halunnut polttaa kaikkia siltoja samantien.

Jännitän jo valmiiksi miten saadaan tämän kuun laskut maksettua. Uuden työpaikan takia joudun ostamaan matkaliput n. 50e/kk. Sen lisäksi tein siitä n. 3000e perinnässä olevasta laskusta maksusopimuksen, vuoden loppuun asti maksan 50e/kk ja sen jälkeen 100e/kk. 100e ylimääräisiä laskuja on jo paljon.


Noh, eiköhän tästäkin taas selvitä, onneksi maksuista voi aina sopia kun vaan soittaa ja selittää tilanteen.

Päivittelen varmaan ensiviikon alussa velkatilannetta ja miten kävi laskujen kanssa.

<3

Kommentit

  1. Onnea paljon uudesta työstä! UO ei yleensä kerkeä kiinni ensimmäiseen tiliin, mulla kerkesi tulla kaksi tiliä tässä uudessa työssä ennen kuin ulosotto huomasi. Aika harmi sinällään, en saa nyt vapaakuukautta koska ulosotto keskeytyi siinä välissä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, en olekaan ajatellut tota vapaakuukausi-asiaa.. toisaalta sitä tuntuu olevan niin vaikeaa saada muutenkin.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Velkatilanne 09/22

Näkyikö lomarahat ulosoton lyhennyksissä?

Huijari