Kesäfiiliksiä ja palkan odottelua

Täällä ollaan vielä!

Blogi on ollut hiljainen nyt jo jonkin aikaa. En osaa sanoa tälle selkeää syytä, en vain ole saanut ideoita, mistä kirjottaa. Ehkä osasyy on myös kesä ja siitä saama energia ja ilo jonka seurauksena tulee tehtyä muita asioita.

Juhannus me vietettiin festareilla ja rahaa paloi niin paljon, että saa nähdä kuinka käy heinäkuun alun äkkilähtö suunnitelmalle..? Mutta kivaa oli, enkä kadu kokemusta! Alkukeväällä jo päätin, että tämän kesän motto on ”Jos pystyt, niin tee se” eli tarkotus olisi hypätä mukaan kaikkiin ideoihin ja puuhiin mitä eteen tarjoutuu.

Odotan jännittyneenä tämän viikon perjantaina tulevaa palkkaa. En tiedä yhtään paljon sieltä tulee, koska otin myös lomarahat tähän palkkaan ja tämä on nyt ensimmäinen kerta kun ulosotto pääsee niihin käsiksi. Odotan myös innolla, että pääsen tekemään tänne seuraavan velka päivityksen, sillä nyt summan pitäisi laskea tietysti reilummin kuin aikaisemmin.

Töiden suhteen syksyllä on luvassa muutoksia, enkä vielä tiedä miten paljon. Voi olla, että joudun liiton ansiosidonnaiselle, tai teen osaksi keikkatyöläisenä, tai sitten löydän uuden vakkaripaikan. Kaikki on vielä avoinna ja tulee olemaan luultavasti vielä pitkään. Aiemmin olen ollut ihan sujut ajatuksen kanssa mutta nyt on alkanut jännittää. Varmasti asiat järjestyvät pikkuhiljaa.

Jos jollain on kokemusta ytk ansiosidonnaisesta ja ulosotosta, pistå kommenttia alas kokemuksistani. Paljonko ulosotto vie liiton rahasta vai miten homma toimii?

Nautitaan kesästä! <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Velkatilanne 09/22

Näkyikö lomarahat ulosoton lyhennyksissä?

Huijari