Päivä 2

Kaksi päivää pelaamatta. 
Ajatus on käynyt kyllä mielessä molempina päivinä, mutta onneksi on ollut tarpeeksi muuta puuhaa niin ei ole tullut tilaisuuksia pelata. 
Nyt oon päättänyt yrittää lopettaa pelaamisen kokonaan. Mitä enemmän luen asiasta ja mietin sitä, sitä enemmän ajatus kääntyy siihen et se on paras vaihtoehto. Nyt vaan toivotaan että tahdonvoima riittäisi.
Löysin tänään raipe - rahapelipäiväkirja palvelun, merkkasin sinne nämä kaksi pelaamatonta päivää, sekä viimeisimmän pelipäivän. Pidemmälle en edes muistaisi. Uskon että mun pää blockaa kaikki edellispäivän häviöt jotta voin perustella itselleni pelaavani taas vaan sen kakskymppiä. 
Ensimmäinen konkreettinen muutos on, että mun täytyy vaihtaa vähän työmatkaa. Ihan minimaalisen pienellä muutoksella säästyn pelaamon ohi kävelyltä, liian usein oon kävellyt siitä ovesta vaikka oon jo kaukana päättänyt etten todellakaan mene. Tiedän myös että noihin pelipaikkoihin voi pyytää pelikieltoa mutta mä koen sen tosi pelottavaksi ja ahistavaksi ajatukseksi että menisin myöntämään sinne olevani ongelmissa. Nettikasino tilit oon sulkenut kaikki jo jonkin aikaa sitten. 
-
Tsemppiä myös muille ja pysykää pois pelikoneilta! :)

Kommentit

  1. Moron. Just Taas pistin 30€ ABC.n vittupersekoneeseen ja jäi ruuat ja työmatkabensat ostamatta. Että semmosta. Mutta hei, älä turhaan pelkää sitä porttarin hakua. Täytät vaan lapun siä tiskillä ja ne ottaa susta kuvan. Se on niille ihan normaalia toimintaa ja sun ei tartte sitä mitenkään "nolostella".

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Velkatilanne 09/22

Näkyikö lomarahat ulosoton lyhennyksissä?

Huijari