Ensimmäisiä onnistumisia (ja yksi hairahdus)

Eilen oli odotettavissa vaikein päivä pelaamattomuudessa tähän mennessä.

Oon niin tottunut, että ennen tai jälkeen harrastuksen mä menen matkalla sijaitsevaan pelipaikkaan. Mulla on koti-harrastus-matkalla kaksi pelipaikkaa, aion jatkossa vaihtaa reittiä jos tarve vaatii, mutta toivon sään kääntyvän parempaan ensin, ettei tarvitse loskassa rämpiä.

Osa 1

Kävelin pelipaikan ohi, mietin matkalla tauotta ”Et mene sinne” ”Mut mitä jos vaan kymppi” ”Ei! Et mee nyt” ”Sulla on kohta viikko takana, ja mitä sä sinne blogiinkin sitten kirjotat”  Kerrankin olin ajoissa harrastuksessa ja hyvällä tuulella kun en ollut just menettänyt rahaa.

Osa 2

Matkalla kotiin saman pelipaikan ohi vähän sinne vilkuillen mutta ihan ok.

Osa 3

Pahin vaihe oli lähempänä kotia, pienempi ja vielä tutumpi pelipaikka. Täällä oon viettänyt tuntikausia. Ajatus hiipi jo kaukana mieleen, ”Jos mä ihan vaan kympin tai kaks” On ihan sairasta miten musta OIKEESTI tuntuu kuin joku magneetti vetäis mua siinä ovensuulla sisään. Päätin pari metriä ennen, että okei, ihan sama. Mä menen sit käymään. Kuitenkin siinä vaiheessa kun olin kohdalla, ärähdin hiljaa mielessäni ja kiristin tahtia.

KOLME VOITTOA! Kolme kertaa onnistuin pysymään päätöksessäni, olin ja olen niin tyytyväinen itteeni.

Luulin, että siinä se oli. Nyt vaan kauppaan ja kotiin. Ei ne kaupan pelikoneet mua enää sortumaan saa, kun noista isoista selvisin. Ei ne saanutkaan - vaan mainoskuulutus veikkauksen 10e  arpapaketista. ”Jännitystä elämään” ne kuulutti. Seisoin kassalla ja katoin arpapakettia, mutta jätin ostamatta! No yhtäkkiä löysinkin itteni infopisteen kassalta ostamasta arpapakettia.

Tiedän että nyt varsinainen pelaamattomuus katkesi, enkä aio hyväksyä tämmöstä iteltäni jatkossakaan. Muuten korvaan vaan pelikoneet toisella pelimuodolla.

Aion silti ottaa tämän voittona.

Selvisin niin monesta isosta houkutuksesta, etten aio pilata onnistumisen tunnetta tällä. Jatkossa sitten vaan parempaa päin ! Pelikoneita pelaamatta 6 päivää (tänään tulee viikko!). Nettikasinoita en tällä hetkellä edes laske tai ajattele  koska ne olen jo sulkenut.

Tsemppiä kaikille ja ihanaa päivää <3

Kommentit

  1. Moi. Löysin sun blogin, kiitos kommentoinnistasi :)

    Aikamoine tahtojen taisto ja tärkeinhän se on, että ei tosiaan pidä nyt ostamista häviönä vaan oppimiskokemuksena. Oot niin oikeella tiellä ja mielellään jatkan sun fiilisten lukemista!

    Mulla ainaki itellä autto ajatus siitä, et kyllähän mä kaikille muille pystyn kertoa tai olla kertomatta, mut pystynkö itteäni huijata? En pysty. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viestistä!

      Kovasti mä yritän itseänikin huijata, se huomattiin nyt perjantaina kun päädyin pelaamaan. Ajatukset kääntää myös pienet häviöt muka voitoiksi. Koska meni paremmin kuin ennen. Uudessa postauksessa siitä lisää.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Velkatilanne 09/22

Näkyikö lomarahat ulosoton lyhennyksissä?

Huijari